![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Selamlar,
Gün içerisinde yapılan güncelleme detayları aşağıdaki şekildedir. - Çarkıfelek: maksimum günde 20 çevirme - Kale: Altın ücretleri eski fiyatın onda biri - Kule: Dövüşçülerinizin statları artık SİZİN statlarınıza oranlı. + Ek olarak: aktif iksirleriniz dövüşçülerinizi etkiliyor, ve eşyalarındaki cevherler onları da etkiliyor (şu anda etki gözükmemekte, tarayıcı güncellemesi üzerinde hala çalışıyoruz) - Zindanlar: Zindan anahtarının satış fiyatları düşürüldü Keyifli Oyunlar S&F Game Türkiye
Lütfen oyun ve forum kurallarını dikkate alın. Soru sormadan önce kılavuzlara göz atın. Keyifli Oyunlar! Yararlı Bilgiler Genel Çalışma Koşulları - Forum Kuralları - Kılavuzlar - Destek Sistemi Bağlantılar Playa Games - Shakes & Fidget - Soccer Star - Blood Moon - Krakout HD - Tiny Island |
|
|||
|
|||
![]()
Her şey zarara olmuş. Zindan anahtarından başta iyi para kazanıyorduk. neden düşürüldü anlamadım ?
|
|||
|
|||
![]()
çarkıfelek hiç bir fark yaratmadı çok cüzü şeyler çıkıyor mantar haricinde ona lafım yok ama onunda oranı çok düşük şimdiye kadar kaç kere çevirdim bi türlü bulamadım
![]() Kale altınları ise +150 lvl üstünde bi fark yaratmıyordu ama yeni başlayan veya daha doğrusu 100lvl altı için bir kolaylık sağlayacaktır Kule statları ise şahsen hiç işime gelmedi 5m bıraktığım kulede şimdi 12m bırakıyorum şahtı şahbaz aldı. cevher etkilemesi zaten olması gereken bir şeydi bir hata sonucu çalışmıyordu hatanın giderilecek olması güzel. neydiki neye düşsün 250 altıncık 30 lvl olana kadar satıp stat basıyorduk artık o imkanı da kaldırdınız Bilgilendirme için teşekkürler ama unutmuşsunuz Arenada artık deneyimin yazması bana göre en faydalısı kaç kere daha saldırırsam 10 olacağını anlamak için artık dil değiştirmiyorum Şahsi fikirlerimdir |
|
|||
|
|||
![]()
En sondaki olay için ingilizce vers. geçtim. Onun dışında yazdıklarına bende katılıyorum.
Ama beni bozan şey bu 250 Altından 2 altına düşürülmesi oldu.
|
||||
|
||||
![]()
Birisi bana şu süzülen kristallerin ne işe yarayacağını lütfen anlatsın.Sinirimi bozmaya başladılar.Birde gündemde server birleştirilme olayı vardı,o ne oldu ki....Son olarakta s7 açılacak mı
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hiç bir işe yaramıyorlar. süs olsun diye
![]()
Stil | |
|
|